Alimentaţie publică
Prezentare generală
Lucrări: | 77 lucrari in 82 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Организация производства предприятий общественного питания : Учеб. для ПТУ
de:
Бутейкис, Нина Григорьевна
(Text tipărit)
Compendiu de analiză senzorială a alimentelor
de:
Necula, Valentin
(Resurse electronice)
Dicționar de alimentație publică în patru limbi : rus-român-francez-englez
de:
Isac, Maria; Mocanu, Maria; Zgardan, Nina
(Text tipărit)
Direcții strategice de dezvoltare a pieței produselor și serviciilor din alimentația publică
de:
Petrovici, S; Tăzlăvan, D.
(Text tipărit)
Нанотехнологии в оформление ресторанов
de:
Токарева, Т.
(Text tipărit)
Alimentația publică: între metoda de producție și metoda de comerț
de:
Ciobanu, V.
(Text tipărit)
Tehnician în Turism : Manual pentru calificarea Tehnician în Turism, clasa a XI-a, Filiera tehnologică, profil servicii ruta directă
de:
Brătaşan, Simona; Dincă, Cristian; Matei, Rodica; Petrescu, Ştefania
(Text tipărit)
Eficientizarea activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din alimentaţia publică a Republicii Moldova : Autoreferat tezei de doctor în economie (08.00.05)
de:
Luca, Nicolae
(Text tipărit)
Eficientizarea activităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din alimentaţia publică a Republicii Moldova : Teză de doctor în economie (08.00.05)
de:
Luca, Nicolae
(Text tipărit)
Некоторые аспекты политики продвижения предприятий общественного питания
de:
Ковалёва, Елена
(Text tipărit)
Subiecte
Clădiri civile (arhitectura)
Alimentaţie publică în învăţământ
Fast Food
Industria alimentară - Utilaj
Limba germană - Manuale
Alimente
Igienă
Satisfacție profesională
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Gestiune
Inovaţii tehnologice
Economisire
Prelucrare sanitară
Produsele culinare
Restaurante
Întreprinderi comerciale
Alimentaţie
Manuale
Materii prime
Planificarea vânzărilor
Alimentaţie publică - Organizare
Revizie și control
Manuale
Organizare
Limba engleză - Manuale
Proiecte economice
Management
Dicţionare multilingve
Comportament alimentar - sec. 20
Gastronomie
Întreprinderi - Competitivitate
Curățare și dezinfectare
Activitate economică
Analiză economică
Revizie
Control
Concurenţă
Culinărie
Profesii - Alegere
Design - Inovaţii tehnologice
Alimentație publică
Planificare
Marketing
Întreprinderi - Organizare
Produse făinoase
Tehnologii - Dezvoltare
Turism
Economie
Servicii - Prestare
Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică
Ghiduri practice
Comerț - Țările socialiste
Comerţ - Dezvoltare
Terminologie de specialitate
Tehnologie
Alimente - Aprecierea subiectivă
Igiena muncii
Evidenţă contabilă comercială - Manuale
Artă culinară
Produse alimentare
Contabilitate
Administrare
Rețete
Economie casnică
Alimentaţie publică, întreprinderi
Unităţi de alimentaţie publică
Reclamă
Deservirea consumatorilor
Întreprinderi
Dezvoltare
Comerţ
Tehnologii
Cultură
Calitatea produselor alimentare
Alimentaţie publică - Tehnologii
McDonald's (restaurant)
Calitate
Contabilitate - Comerţ
Automatizare
Întreprinderi mici şi mijlocii
Audit
Tehnologii noi
Produse de panificaţie
Comerţ - Administrare
Bibliografii
Piaţă - Analiză
Alimentaţie publică - Echipamente
Industria alimentară
Remunerarea muncii
Antrepriză de arendă
Aspecte psihosociale