Industria alimentară
Prezentare generală
Lucrări: | 140 lucrari in 140 publicatii in 6 limbi |
---|
Titlurile
Contaminanţi alimentari : Performanţe analitice şi reglementări legislative: Pesticide şi micotoxine
de:
Tofană, Maria
(Text tipărit)
Sfârșitul hranei : Pericolul înfometării în era hipermarketurilor
de:
Roberts, Paul
(Text tipărit)
Управление научно-техническим прогрессом в пищевой промышленности
de:
Карпович, Николай Сергеевич; Гончар, Анатолий Федорович
(Text tipărit)
Sisteme de transport în industria alimentară = Transport Systems in Food Industry
de:
Brătucu, Gh.; Căpăţînă, I.; Păunescu, C. C.; Păunescu, C. G.
(Text tipărit)
Controlul şi asigurarea calităţii în industria alimentară : [Curs ID]
de:
Bratu, Iuliana
(Text tipărit)
Modelarea şi automatizarea proceselor tehnologice din industria alimentară
de:
Şipoş, Anca
(Text tipărit)
Optimizarea costurilor și consumului în managementul energetic al industriei alimentare și a băuturilor din Republica Moldova
de:
Gribincea, Alexandru; Gribincea, Corina
(Text tipărit)
Особенности развития инновационных процессов в перерабатывающей и пищевой промышленности
de:
Ефименко, А. Г.; Волкова, Е. В.
(Text tipărit)
Igiena la întreprinderile din industria alimentară : Indicaţii metodice privind lucrările de laborator
de:
Costiş, Valentina; Rubţov, Silvia; Sandulachi, Luiza
(Text tipărit)
Igiena la întreprinderile din industria alimentară : Indicaţii metodice privind lucrările de laborator
de:
Costiş, Valentina; Rubţov, Silvia; Sandulachi, Luiza
(Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară
Transport în conteinere - Standarde
Teze de an - Elaborare - Metode
Electrificare
Fabrica de conserve, Calăraşi
Limba română pentru alolingvi
Intreprinderi
Managementul calităţii
Tehnologii - Dezvoltare
Cacao
Programe de modernizare
Utilaj
Cofetărie - Merceologie
Tehnologie membrană
Industria alimentară - Tehnologii
Materiale
Procese industriale - Aspecte tehnice
Limbaje profesionale - Alimentație
Produse agricole - Maşini şi unelte
Vinificaţie - Aspecte inovative
Aspect ecologic
Conservare
Ecologie - Aspecte sociale
Manuale
Cadre - Management
Stagiile de practică - Învăţământ superior
Teze de an - Susţinere publică
Vinificaţie
Enzime
Harta
Sănătatea populaţiei
Produse alimentare - Tehnologii - Lucrări practice
Venituri
Zahăr
Piaţa alimentară globală
Limba engleză - Manuale
Produse lactate
Eficienţa economică
Teze - Elaborare
Drojdii de panificaţie
Uleiuri vegetale - Tehnologii
Matematică - Cercetări ştiinţifice
Ambalaje - Design
Tehnologie chimică - Procese
Biotehnologie
Ghiduri
Calitate şi cantitate
Produse alimentare - Calitate
Infracţiuni
Extracte vegetale
Aluatul - Proprietăți adezive
Statistică
Micotoxine
Legislaţie - România
Controlul calităţii
Economia industriei alimentare
Biochimie - Produse agricole
Unturi animale - Industrie
Melasă - Prelucrare
Geografie economică mondială
Limba engleză - Terminologie
Industria alimentară - Progres tehnic
Cercetări ştiinţifice - Conferinţe
Industria prelucrătoare
Limba engleză - Limbaje profesionale
Industrii alimentare - Automatizare
Tehnologii avansate
Industria alimentară - Manuale
Sisteme de transport - Logistică
Instalaţii
Alimentaţie publică
Indicatori de performanţă
Aspecte sociale
Control sanitar
Limba engleză - Vocabular
Prepararea pâinii
Proiectare constructivă
Calitate - Control
Economie
Deșeuri - Prelucrare
Produse horticole
Agricultură
Aditive - Industria alimentară
Pesticide
Terminologie de specialitate
Bere - Tehnologii
Carne - Producţie
Sisteme tehnice
Industria băuturilor
Întreprinderi alimentare - Economie
Clădiri comerciale
Reziduuri industriale - Utilizare
Administrare
Produse alimentare
Afaceri - Planificare
Păstrarea produselor agricole - Instalaţii
Aspecte microbiologice
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Securitate în muncă
Igiena alimentaţiei
Contaminarea alimentelor
Ambalare
Maşini
Dezvoltare
Terminologie
Fiabilitatea sistemelor
Produse alimentare - Procesare
Uniunea Europeană
Combinatul de produse alimentare din Bălţi - Istorie
Energetică - Management
Stagiul de practică
Aditivi alimentari
Tehnologii
Industrie agroalimentară
Maia
Întreprinderi
Intensificare
Calitatea produselor alimentare
Cercetări matematice
Traduceri - Aspecte lingvistice
Metode de fabricare
Baze fizico-chimice
Energetică generală
Cofetărie - Caramele
Preţ de cost
Analiză chimică
Bibliografii
Industria alimentară - Automatizare
Securitate alimentară
Automatizare
Modelare matematică (automatică)
Prelucrare
Energetică - Conferinţe
Modernizare tehnologică
Vitamine
Grăsimi alimentare
Produse alimentare - Tehnologii
Producere
Panificaţie - Producţie - Amelioratori
Tehnologii noi
Sisteme automatizate de conducere a proceselor tehnologice
Igiena profesională
Amidon
Prelucrarea grînelor
Ambalaje pentru produse alimentare
Utilaje
Autogestiune
Produse alimentare - Calitate - Control
Microbiologie - Lucrări practice
Bibliografii
Calitatea produselor
Inovaţii
Industria alimentară - Economie
Microbiologie industrială
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Proiectare
Gestiunea investiţiilor
Industria de prelucrare
Aspecte juridice
Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți
Ghiduri metodice
Reciclarea deşeurilor
Piŝevaâ promyšlennost'
Utilaj şi aparate
Exercitii practice
Comerţ internaţional
Arhitectură
Compuşi biologic activi
Piŝevye proizvodstva
Industrii alimentare
Limba română - Terminologie