- Utilajul şi tehnologia în industria alimentara fermentativă : Tehnologia spirtului şi a drojdiei de panificaţie : Manual pentru cl. 11-a, licee ind. cu prof. de ind. alimentară şi şc. prof.
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Rotaru, Valerian Responsabilitate: Valerian Rotaru Titlu: Utilajul şi tehnologia în industria alimentara fermentativă/ Valerian Rotaru Informație la titlu: Tehnologia spirtului şi a drojdiei de panificaţie : Manual pentru cl. 11-a, licee ind. cu prof. de ind. alimentară şi şc. prof. Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1992 ISBN: 973-30-2271-3 Descriere: 172 p. Limba: rum Subiect: Drojdii de panificaţie Subiect: Industria alimentară - Manuale Clasificare: 663.5(075.32) Clasificare: 664.642.1(075.32)
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică