• Utilajul şi tehnologia în industria alimentara fermentativă : Tehnologia spirtului şi a drojdiei de panificaţie : Manual pentru cl. 11-a, licee ind. cu prof. de ind. alimentară şi şc. prof.
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Rotaru, Valerian
    Responsabilitate: Valerian Rotaru
    Titlu: Utilajul şi tehnologia în industria alimentara fermentativă/ Valerian Rotaru
    Informație la titlu: Tehnologia spirtului şi a drojdiei de panificaţie : Manual pentru cl. 11-a, licee ind. cu prof. de ind. alimentară şi şc. prof.
    Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1992
    ISBN: 973-30-2271-3
    Descriere: 172 p.
    Limba: rum
    Subiect: Drojdii de panificaţie
    Subiect: Industria alimentară - Manuale
    Clasificare: 663.5(075.32)
    Clasificare: 664.642.1(075.32)
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola