• Utilajul şi tehnologia în industria alimentară extractivă. Tehnologia produselor zaharoase : Manual pentru clasa a XI-a, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii 2-3 (meseria operator în industria alimentara extractivă)
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Rappaport, I.
    Autor: Iliescu, L.
    Aucţionist: Fluieraru, I.
    Autor: Barbu, D.
    Responsabilitate: I. Rappaport, L. Iliescu, I. Fluieraru, ...
    Titlu: Utilajul şi tehnologia în industria alimentară extractivă. Tehnologia produselor zaharoase/ I. Rappaport, L. Iliescu, I. Fluieraru, ...
    Informație la titlu: Manual pentru clasa a XI-a, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii 2-3 (meseria operator în industria alimentara extractivă)
    Detalii publicare:
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1992
    ISBN: 973-30-2267-5
    Descriere: 144 p.
    Limba: rum
    Subiect: Fabricarea zaharicalelor - Manuale
    Clasificare: 663.91.05(075.3)
    Clasificare: 664.143.05(075.3)
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola