- Utilajul şi tehnologia în industria alimentară extractivă. Tehnologia produselor zaharoase : Manual pentru clasa a XI-a, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii 2-3 (meseria operator în industria alimentara extractivă)
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Rappaport, I. Autor: Iliescu, L. Aucţionist: Fluieraru, I. Autor: Barbu, D. Responsabilitate: I. Rappaport, L. Iliescu, I. Fluieraru, ... Titlu: Utilajul şi tehnologia în industria alimentară extractivă. Tehnologia produselor zaharoase/ I. Rappaport, L. Iliescu, I. Fluieraru, ... Informație la titlu: Manual pentru clasa a XI-a, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale, anii 2-3 (meseria operator în industria alimentara extractivă) Detalii publicare: Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1992 ISBN: 973-30-2267-5 Descriere: 144 p. Limba: rum Subiect: Fabricarea zaharicalelor - Manuale Clasificare: 663.91.05(075.3) Clasificare: 664.143.05(075.3)
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică