- Compendiu tehno-gastronomic de artă culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Vanghelii, Arcadie Autor: Neguţ, Gheorghe Autor: Datcu, Francisc Autor: Goia, Aurel Responsabilitate: Arcadie Vanghelii, Francisc Datcu, Gheorghe Neguţ, Aurel Goia Titlu: Compendiu tehno-gastronomic de artă culinară/ Arcadie Vanghelii, Francisc Datcu, Gheorghe Neguţ, Aurel Goia Detalii publicare: Mirton Locul publicării: Timişoara Anul Ediției: 1998 ISBN: 973-578-424-6 Descriere: 176 p. Limba: rum Serie: Alimentaţie. Aer. Apă Subiect: Alimentaţie publică - Tehnologii Subiect: Artă culinară Subiect: Gastronomie Clasificare: 64 Clasificare: 641.55(038)=590 Clasificare: 642.5
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică