- Biochimia cărnii şi a subproduselor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, Dumitru Autor alternativ: Banu, C. Responsabilitate: D. Moţoc, C. Banu Titlu: Biochimia cărnii şi a subproduselor/ D. Moţoc, C. Banu Detalii publicare: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1966 Descriere: 436 p. Limba: rum Subiect: Carne de vită - Producţie Subiect: Biochimie alimentară Clasificare: 637.52
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică