• Biochimia cărnii şi a subproduselor
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Moţoc, Dumitru
    Autor alternativ: Banu, C.
    Responsabilitate: D. Moţoc, C. Banu
    Titlu: Biochimia cărnii şi a subproduselor/ D. Moţoc, C. Banu
    Detalii publicare: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1966
    Descriere: 436 p.
    Limba: rum
    Subiect: Carne de vită - Producţie
    Subiect: Biochimie alimentară
    Clasificare: 637.52
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola