- La cucina di Roma antica : Salse, antipasti, pietanze, dolci della Roma repubblicana e imperiale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Amato, Francesco Maria Autorul introducerii etc.: Mannino, Giuseppe Responsabilitate: Francesco Maria Amato Titlu: La cucina di Roma antica/ Francesco Maria Amato Informație la titlu: Salse, antipasti, pietanze, dolci della Roma repubblicana e imperiale Detalii publicare: Newton Compton editori Locul publicării: Roma Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-88-541-0851-6 Descriere: 159 p. : il. Limba: ita Serie: Il Messaggero Subiect: Roma Antică - Civilizaţie Subiect: Bucate naţionale Clasificare: 94(37) Clasificare: 641.55
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică