• La cucina di Roma antica : Salse, antipasti, pietanze, dolci della Roma repubblicana e imperiale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Amato, Francesco Maria
    Autorul introducerii etc.: Mannino, Giuseppe
    Responsabilitate: Francesco Maria Amato
    Titlu: La cucina di Roma antica/ Francesco Maria Amato
    Informație la titlu: Salse, antipasti, pietanze, dolci della Roma repubblicana e imperiale
    Detalii publicare: Newton Compton editori
    Locul publicării: Roma
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-88-541-0851-6
    Descriere: 159 p. : il.
    Limba: ita
    Serie: Il Messaggero
    Subiect: Roma Antică - Civilizaţie
    Subiect: Bucate naţionale
    Clasificare: 94(37)
    Clasificare: 641.55
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola