• Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice" : Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice"
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Purici, Ion
    Autor alternativ: Cazac, Tatiana Andrei
    Autor alternativ: Caşcaval, I.
    Responsabilitate: I. Purici, T. Cazac, I. Caşcaval
    Titlu: Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice"/ I. Purici, T. Cazac, I. Caşcaval
    Informație la titlu: Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice"
    Detalii publicare: UCCM
    Locul publicării: Chişinău
    Anul Ediției: 2009
    ISBN: 978-9975-905-11-4
    Descriere: 134 p. : tab.
    Limba: rum
    Subiect: Alimentaţie publică
    Subiect: Produse alimentare - Chimie
    Subiect: Industria alimentară - Chimie
    Subiect: Chimie alimentară
    Clasificare: 663/664:54(075.8)
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola