- Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice" : Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice"
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Purici, Ion Autor alternativ: Cazac, Tatiana Andrei Autor alternativ: Caşcaval, I. Responsabilitate: I. Purici, T. Cazac, I. Caşcaval Titlu: Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice"/ I. Purici, T. Cazac, I. Caşcaval Informație la titlu: Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice" Detalii publicare: UCCM Locul publicării: Chişinău Anul Ediției: 2009 ISBN: 978-9975-905-11-4 Descriere: 134 p. : tab. Limba: rum Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Produse alimentare - Chimie Subiect: Industria alimentară - Chimie Subiect: Chimie alimentară Clasificare: 663/664:54(075.8)
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică