• Manual pentru calificarea bucătar în unități de administrație : anul de completare, domeniul turism și alimentație, nivel 2
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dincă, Cristian
    Autor: Brătășan , Simona
    Autor: Moraru, Viorica
    Redactor: Ionescu, Florin
    Tehnoredactor: Păcurar, Liviu
    Copertator: Preda, Alexandru
    Copertator: Drăgulelei Dumitru, Elena
    Responsabilitate: Cristian Dincă, Simona Brătășan, Viorica Moraru
    Titlu: Manual pentru calificarea bucătar în unități de administrație/ Cristian Dincă, Simona Brătășan, Viorica Moraru
    Informație la titlu: anul de completare, domeniul turism și alimentație, nivel 2
    Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-30-1924-4
    Descriere: 320 p. : fig.: tab.
    Limba: rum
    Subiect: Alimente
    Subiect: Alimentaţie
    Clasificare: 641.55(075.3)
    Clasificare: 640.43(075.3)
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca raională Străşeni Str. M.Eminescu, 37 bibstraseni@yahoo.com
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola