- Manual pentru calificarea bucătar în unități de administrație : anul de completare, domeniul turism și alimentație, nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dincă, Cristian Autor: Brătășan , Simona Autor: Moraru, Viorica Redactor: Ionescu, Florin Tehnoredactor: Păcurar, Liviu Copertator: Preda, Alexandru Copertator: Drăgulelei Dumitru, Elena Responsabilitate: Cristian Dincă, Simona Brătășan, Viorica Moraru Titlu: Manual pentru calificarea bucătar în unități de administrație/ Cristian Dincă, Simona Brătășan, Viorica Moraru Informație la titlu: anul de completare, domeniul turism și alimentație, nivel 2 Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-30-1924-4 Descriere: 320 p. : fig.: tab. Limba: rum Subiect: Alimente Subiect: Alimentaţie Clasificare: 641.55(075.3) Clasificare: 640.43(075.3)
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca raională Străşeni | Str. M.Eminescu, 37 | bibstraseni@yahoo.com |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică