- Tehnica servirii consumatorilor : manual pentru clasele 11-12, licee economice, administrative și de servicii, SAM, profilul alimentație publică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dobrescu, Emilian Autor: Stavrositu, Stere Redactor: Anton, Tincuța Tehnoredactor: Lupu, Dan Copertator: Baranovsky, Doina Responsabilitate: Emilian Dobrescu, Stere Stavrositu Titlu: Tehnica servirii consumatorilor/ Emilian Dobrescu, Stere Stavrositu Informație la titlu: manual pentru clasele 11-12, licee economice, administrative și de servicii, SAM, profilul alimentație publică Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2006 ISBN: 973-30-1508-3 ISBN: 978-30-1508-6 Descriere: 248 p. Limba: rum Subiect: Consumatori - Deservire Clasificare: 64
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca raională Străşeni | Str. M.Eminescu, 37 | bibstraseni@yahoo.com |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică