• Tehnica servirii consumatorilor : manual pentru clasele 11-12, licee economice, administrative și de servicii, SAM, profilul alimentație publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dobrescu, Emilian
    Autor: Stavrositu, Stere
    Redactor: Anton, Tincuța
    Tehnoredactor: Lupu, Dan
    Copertator: Baranovsky, Doina
    Responsabilitate: Emilian Dobrescu, Stere Stavrositu
    Titlu: Tehnica servirii consumatorilor/ Emilian Dobrescu, Stere Stavrositu
    Informație la titlu: manual pentru clasele 11-12, licee economice, administrative și de servicii, SAM, profilul alimentație publică
    Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 973-30-1508-3
    ISBN: 978-30-1508-6
    Descriere: 248 p.
    Limba: rum
    Subiect: Consumatori - Deservire
    Clasificare: 64
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca raională Străşeni Str. M.Eminescu, 37 bibstraseni@yahoo.com
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola