- Microbiologia şi controlul calităţii microbiologice a alimentelor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oprean, Letiția Responsabilitate: Oprean Letiţia Titlu: Microbiologia şi controlul calităţii microbiologice a alimentelor/ Oprean Letiţia Detalii publicare: Editura Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu Locul publicării: Sibiu Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-606-12-0743-5 Descriere: 276 p. : fig., tab. Limba: rum Subiect: Microbiologie - Produse alimentare Subiect: Microbiologie alimentară Subiect: Alimente - Controlul calităţii Subiect: Produse alimentare - Calitate Clasificare: 579.67 Clasificare: 614.31:664
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică