• Îndrumar metodic pentru lucrări de laborator la disciplina "Controlul tehno-chimic și organoleptic al produselor alimentației publice" : (Pentru studenții anului IV, ciclul I, secția zi frecvență redusă, specialitatea "Tehnologia și Managementul Alimentației Publice")
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Purici, Ion
    Autor: Gâncu, Ecaterina
    Editor: Academia de Studii Economice a Moldovei
    Responsabilitate: Ion Purici, Ecaterina Gâncu
    Titlu: Îndrumar metodic pentru lucrări de laborator la disciplina "Controlul tehno-chimic și organoleptic al produselor alimentației publice"/ Ion Purici, Ecaterina Gâncu
    Informație la titlu: (Pentru studenții anului IV, ciclul I, secția zi frecvență redusă, specialitatea "Tehnologia și Managementul Alimentației Publice")
    Detalii publicare: ASEM
    Locul publicării: Chişinău
    Anul Ediției: 2018
    ISBN: 978-9975-75-908-3
    Descriere: 108 p. : tab.
    Limba: rum
    Subiect: Produse alimentare - Calitate - Control - Îndrumar metodic
    Subiect: Calitatea produselor alimentare
    Subiect: Alimente - Controlul calităţii
    Clasificare: 663/664:614.31(076.5)
Localizări
# Numele locaţiei Locaţie adresă Locaţie email
1. Biblioteca Naţională Moldova, Chişinău, 31 August 78A biblioteca@bnrm.md
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola