- Îndrumar metodic pentru lucrări de laborator la disciplina "Controlul tehno-chimic și organoleptic al produselor alimentației publice" : (Pentru studenții anului IV, ciclul I, secția zi frecvență redusă, specialitatea "Tehnologia și Managementul Alimentației Publice")
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Purici, Ion Autor: Gâncu, Ecaterina Editor: Academia de Studii Economice a Moldovei Responsabilitate: Ion Purici, Ecaterina Gâncu Titlu: Îndrumar metodic pentru lucrări de laborator la disciplina "Controlul tehno-chimic și organoleptic al produselor alimentației publice"/ Ion Purici, Ecaterina Gâncu Informație la titlu: (Pentru studenții anului IV, ciclul I, secția zi frecvență redusă, specialitatea "Tehnologia și Managementul Alimentației Publice") Detalii publicare: ASEM Locul publicării: Chişinău Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-9975-75-908-3 Descriere: 108 p. : tab. Limba: rum Subiect: Produse alimentare - Calitate - Control - Îndrumar metodic Subiect: Calitatea produselor alimentare Subiect: Alimente - Controlul calităţii Clasificare: 663/664:614.31(076.5)
Localizări
# | Numele locaţiei | Locaţie adresă | Locaţie email |
---|---|---|---|
1. | Biblioteca Naţională | Moldova, Chişinău, 31 August 78A | biblioteca@bnrm.md |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică