Industria alimentară

Prezentare generală
Lucrări: 139 lucrari in 139 publicatii in 6 limbi
Titlurile
Analiza chimică a substanţelor străine din alimente de: Dumitrescu, H.; Isvoranu, Z. (Text tipărit)
Bioformation of Flavours de: (Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară Transport în conteinere - Standarde Teze de an - Elaborare - Metode Electrificare Fabrica de conserve, Calăraşi Limba română pentru alolingvi Intreprinderi Managementul calităţii Tehnologii - Dezvoltare Cacao Programe de modernizare Utilaj Cofetărie - Merceologie Tehnologie membrană Industria alimentară - Tehnologii Materiale Procese industriale - Aspecte tehnice Limbaje profesionale - Alimentație Produse agricole - Maşini şi unelte Vinificaţie - Aspecte inovative Aspect ecologic Conservare Ecologie - Aspecte sociale Manuale Cadre - Management Stagiile de practică - Învăţământ superior Teze de an - Susţinere publică Vinificaţie Enzime Harta Sănătatea populaţiei Produse alimentare - Tehnologii - Lucrări practice Venituri Zahăr Piaţa alimentară globală Limba engleză - Manuale Produse lactate Eficienţa economică Teze - Elaborare Drojdii de panificaţie Uleiuri vegetale - Tehnologii Matematică - Cercetări ştiinţifice Ambalaje - Design Tehnologie chimică - Procese Biotehnologie Ghiduri Calitate şi cantitate Produse alimentare - Calitate Infracţiuni Extracte vegetale Aluatul - Proprietăți adezive Statistică Micotoxine Legislaţie - România Controlul calităţii Economia industriei alimentare Biochimie - Produse agricole Unturi animale - Industrie Melasă - Prelucrare Geografie economică mondială Limba engleză - Terminologie Industria alimentară - Progres tehnic Cercetări ştiinţifice - Conferinţe Industria prelucrătoare Limba engleză - Limbaje profesionale Industrii alimentare - Automatizare Tehnologii avansate Industria alimentară - Manuale Sisteme de transport - Logistică Instalaţii Alimentaţie publică Indicatori de performanţă Aspecte sociale Control sanitar Limba engleză - Vocabular Prepararea pâinii Proiectare constructivă Calitate - Control Economie Deșeuri - Prelucrare Produse horticole Agricultură Aditive - Industria alimentară Pesticide Terminologie de specialitate Bere - Tehnologii Carne - Producţie Sisteme tehnice Industria băuturilor Întreprinderi alimentare - Economie Clădiri comerciale Reziduuri industriale - Utilizare Administrare Produse alimentare Afaceri - Planificare Păstrarea produselor agricole - Instalaţii Aspecte microbiologice Industria alimentară - Gestiunea calităţii Securitate în muncă Igiena alimentaţiei Contaminarea alimentelor Ambalare Maşini Dezvoltare Terminologie Fiabilitatea sistemelor Produse alimentare - Procesare Uniunea Europeană Combinatul de produse alimentare din Bălţi - Istorie Energetică - Management Stagiul de practică Aditivi alimentari Tehnologii Industrie agroalimentară Maia Întreprinderi Calitatea produselor alimentare Cercetări matematice Traduceri - Aspecte lingvistice Metode de fabricare Baze fizico-chimice Energetică generală Cofetărie - Caramele Preţ de cost Analiză chimică Bibliografii Industria alimentară - Automatizare Securitate alimentară Automatizare Modelare matematică (automatică) Prelucrare Energetică - Conferinţe Modernizare tehnologică Vitamine Grăsimi alimentare Produse alimentare - Tehnologii Producere Panificaţie - Producţie - Amelioratori Tehnologii noi Sisteme automatizate de conducere a proceselor tehnologice Igiena profesională Amidon Ambalaje pentru produse alimentare Prelucrarea grînelor Utilaje Autogestiune Produse alimentare - Calitate - Control Microbiologie - Lucrări practice Bibliografii Calitatea produselor Inovaţii Industria alimentară - Economie Microbiologie industrială Alimentaţie publică - Întreprinderi - Proiectare Gestiunea investiţiilor Industria de prelucrare Aspecte juridice Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți Ghiduri metodice Reciclarea deşeurilor Piŝevaâ promyšlennost' Utilaj şi aparate Exercitii practice Comerţ internaţional Arhitectură Compuşi biologic activi Piŝevye proizvodstva Industrii alimentare Limba română - Terminologie
Vă rugăm să schimbaţi parola