Produse alimentare - Chimie
Prezentare generală
Lucrări: | 9 lucrari in 9 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
9 records Page 1 of 1
- 1
Alimentele şi analiza lor chimică : Laptele, ouale, carnea, grăsimile şi derivatele lor
de:
Sandru-Costache, Cornelia
(Text tipărit)
Chimia produselor alimentare : Ciclu de prelegeri
de:
Tatarov, P.; Sandulachi, L.
(Text tipărit)
Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice" : Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice"
de:
Purici, Ion; Cazac, Tatiana Andrei; Caşcaval, I.
(Text tipărit)
Хлеб, вода и химия
de:
Жунгиету, Григорий Иосифович
(Text tipărit)
Mărfuri alimentare: Chimia produselor alimentare
de:
Bîrcă, Adriana; Miron, Neculai Doru; Nistor, Ileana Denisa
(Text tipărit)
Chimia produselor alimentare : Indicații metodice pentru lucrări de laborator : Spec. : 541.1 Tehnologia și managementul alimentației publice ; 541.2 Tehnologia produselor alimentare
de:
Purici, I.; Gîncu, E.
(Text tipărit)
Химия и здоровье : Книга для внеклас. чтения учащихся 8-10 кл. сред. шк.
de:
Макаров, Константин Алексеевич
(Text tipărit)
La chimie alimentaire dans l'oeuvre de Parmentier
de:
Balland, A.
(Text tipărit)
Subiecte
Alimentaţie publică - Control - Calitate
Mărfuri industriale - Merceologie - Manuale
Industria alimentară - Chimie
Nutriţie
Chimia alimentelor - Manuale
Indicaţii metodice
Chimie alimentară
Alimentaţie sănătoasă
Apă - Curăţare
Produse alimentare - Tehnologii
Mărfuri alimentare - Cercetări chimice şi biochimice
Agricultură - Chimizare