Panificaţie - Producţie - Amelioratori
Prezentare generală
Lucrări: | 6 lucrari in 6 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
6 records Page 1 of 1
- 1
Ameliorarea valorii nutritive a produselor de panificaţie prin fortifierea cu cationi de calciu : Autoreferat (05.18.01)
de:
Motruc, Natalia
(Text tipărit)
Ameliorarea valorii nutritive a produselor de panificaţie prin fortifierea cu cationi de calciu : Teză de dr. în ştiinţe tehnice (05.18.01)
de:
Motruc, Natalia
(Text tipărit)
Amelioratorii în producţia de panificaţie = Ulučšiteli v hlebopečenii
de:
Purice, Georgeta
(Text tipărit)
Cercetări privind influenţa compoziţiei şi a factorilor tehnologici asupra biodisponibilităţii fierului din produse alimentare fortificate : Autoreferat (05.18.01)
de:
Ciobanu, Corina
(Text tipărit)
Cercetări privind influenţa compoziţiei şi a factorilor tehnologici asupra biodisponibilităţii fierului din produse alimentare fortificate : Teză de dr. în şt. tehnice (05.18.01)
de:
Ciobanu, Corina
(Text tipărit)
Адгезия теста в практике хлебопечения
de:
Зимон, Анатолий Давыдович
(Text tipărit)