Industria alimentară - Manuale

Prezentare generală
Lucrări: 15 lucrari in 15 publicatii in 3 limbi
Titlurile
Procesarea materiilor prime alimentare şi pierderile de substanţe biologic active de: Banu, Constantin; Iordan, Maria; Musteaţă, Grigore; Nour, Violeta (Text tipărit)
Procese şi aparate în industria alimentară : Manual pentru cl.9-10, licee şi şcoli prof. de: Petculescu, Elena; Onofrei, Ileana; Teleoaca, Rodica (Text tipărit)
Procese şi aparate în industria alimentară : Manual pentru şcolile tehnice de maieştri de: Georgescu, Nicolae; Iliescu, L.; Şveţ, V. (Text tipărit)
Reologia : Manual de: Brijatîi, Pavel; Duca, Gheorghe; Lungulescu, Grigore (Text tipărit)
Science et technologies des aliments de: Ciumac, Jorj (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola