Produse alimentare

Prezentare generală
Lucrări: 110 lucrari in 119 publicatii in 6 limbi
Titlurile
Еще раз о продуктах питания de: Ключникова, Мария Ивановна (Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară Mărci comerciale Alimente Păstrare Fructe - Conservare industrială Fabricarea alimentelor Alimente tradiționale Managementul calităţii Igienă Prelucrare prin încălzire Turism culinar Igiena şi sanitaria Industria alimentară - Tehnologii Biotehnologii farmaceutice Apă - Calitate - Control Sector agroalimentar Igienă alimentară Alimentaţie Conservare Întreprinderi comerciale Produse alimentare - Chimie - Investigaţii Risipă (Economie) Factori de risc pentru sănătate Tehnologii de fabricare Manuale Muncă Economisirea resurselor Antioxidanţi Apă potabilă Gestionare Tehnologie alimentară Piaţa alimentară globală Igiena industrială - Produse alimentare Alimentaţie publică - Control - Calitate Economie alimentară Produse lactate Analiza microbiologică sanitară Metode de programare şi administrare Expertiză sanitar-veterinară Organisme modificate genetic Competitivitate economică Materii prime de origine animală - Manuale Ambalaje - Design Compoziții alimentare Tehnologii de prelucrare Management Calitate şi cantitate Industria alimentară - Biochimie Managementul securității Extracte vegetale Conservare industrială Industria alimentară - Fenomene de transfer Comerţ - Republica Moldova Controlul calităţii Legume Șortul de nuci Produse agricole Gestionare eficientă Comerţ - Rep. Moldova Nitraţi Control Culinărie Război mondial, al 2-lea (1941-1945) Controlul calităţii - Metode Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice Export - Produse agricole - Reglementare - Rep.Moldova Planificare Merceologie - Lucrări practice Industria alimentară - Manuale Alimentaţie publică Marketing Biotehnologii Consum - Rep.Moldova Produse alimentare - Ambalaj Analiză organoleptică Valoare nutritivă Control sanitar Aspecte sociale Investiţii Expertiză sanitară Igiena alimentară Calitate - Control Indicaţii metodice Marea Britanie - Istorie Economie Preparare în condiţii casnice chimie Alimente - Preparare Pesticide Agricultură Coloranţi naturali Biochimie structurală Alimente - Aprecierea subiectivă Prelucrare Procesare Valoare biologică Mâncăruri Fier - Asimilare fiziologică Reologie Controlul alimentelor Producerea și conservarea alimenrelor solide Aspecte microbiologice 1939-1945 Tehnologii alimentare Securitatea agroalimentară Bioeconomică Igiena alimentaţiei Piaţa mondială Farmacie Ambalare Achiziţii publice Pește Şobolani (fiziologie) Alimentaţie sănătoasă Parametri termofizici Securitate alimentară - Republica Moldova Competitivitate Dreptul consumatorului Aprovizionare Standardizare Comerţ Aditivi alimentari Cheltuieli Salarii Reometrie Producţia alimentară Tehnologii Unt Gătit Industria alimentară - Igiena şi sanitaria Calitate Biotehnologii industriale Produse de cofetărie Microelemente Preţuri Economie mondială Nestle Microbiologie alimentară Managementul calităţii - Produse alimentare Conservarea alimentelor Tehnologii noi Industria alimentară - Biotehnologii Amidon Analiză senzorială Analiză calitativă Produse alimentare - Calitate - Control Mărfuri alimentare - Comerţ Date statistice Industria alimentară Preparare Întreprinderi de alimentație publică - Revizie Microbiologie industrială Controlul alimentelor de origine animală Produse vegetale Cost de producţie Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți Reglementare Energie Comerţ internaţional Sistem economic Compuşi biologic activi Control sanitar-veterinar
Vă rugăm să schimbaţi parola