Produse alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 110 lucrari in 119 publicatii in 6 limbi |
---|
Titlurile
Еще раз о продуктах питания
de:
Ключникова, Мария Ивановна
(Text tipărit)
Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов
de:
(Text tipărit)
Контроль содержания тяжелых металлов при оценке качества сырья и пищевых продуктов : Обзор. информ.
de:
Киприянов, Н. А.
(Text tipărit)
Кулинарная характеристика полуфабрикатов и готовых изделий
de:
Носач, Надежда
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1992 and 1993
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1994 and 1995
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October inquiry results, 2002 and 2003 : Special Supplement to the Bulletin of Labour Statistcs
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară
Mărci comerciale
Alimente
Păstrare
Fructe - Conservare industrială
Fabricarea alimentelor
Alimente tradiționale
Managementul calităţii
Igienă
Prelucrare prin încălzire
Turism culinar
Igiena şi sanitaria
Industria alimentară - Tehnologii
Biotehnologii farmaceutice
Apă - Calitate - Control
Sector agroalimentar
Igienă alimentară
Alimentaţie
Conservare
Întreprinderi comerciale
Produse alimentare - Chimie - Investigaţii
Risipă (Economie)
Factori de risc pentru sănătate
Tehnologii de fabricare
Manuale
Muncă
Economisirea resurselor
Antioxidanţi
Apă potabilă
Gestionare
Tehnologie alimentară
Piaţa alimentară globală
Igiena industrială - Produse alimentare
Alimentaţie publică - Control - Calitate
Economie alimentară
Produse lactate
Analiza microbiologică sanitară
Metode de programare şi administrare
Expertiză sanitar-veterinară
Organisme modificate genetic
Competitivitate economică
Materii prime de origine animală - Manuale
Ambalaje - Design
Compoziții alimentare
Tehnologii de prelucrare
Management
Calitate şi cantitate
Industria alimentară - Biochimie
Managementul securității
Extracte vegetale
Conservare industrială
Industria alimentară - Fenomene de transfer
Comerţ - Republica Moldova
Controlul calităţii
Legume
Șortul de nuci
Produse agricole
Gestionare eficientă
Comerţ - Rep. Moldova
Nitraţi
Control
Culinărie
Război mondial, al 2-lea (1941-1945)
Controlul calităţii - Metode
Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice
Export - Produse agricole - Reglementare - Rep.Moldova
Planificare
Merceologie - Lucrări practice
Industria alimentară - Manuale
Alimentaţie publică
Marketing
Biotehnologii
Consum - Rep.Moldova
Produse alimentare - Ambalaj
Analiză organoleptică
Valoare nutritivă
Control sanitar
Aspecte sociale
Investiţii
Expertiză sanitară
Igiena alimentară
Calitate - Control
Indicaţii metodice
Marea Britanie - Istorie
Economie
Preparare în condiţii casnice
chimie
Alimente - Preparare
Pesticide
Agricultură
Coloranţi naturali
Biochimie structurală
Alimente - Aprecierea subiectivă
Prelucrare
Procesare
Valoare biologică
Mâncăruri
Fier - Asimilare fiziologică
Reologie
Controlul alimentelor
Producerea și conservarea alimenrelor solide
Aspecte microbiologice
1939-1945
Tehnologii alimentare
Securitatea agroalimentară
Bioeconomică
Igiena alimentaţiei
Piaţa mondială
Farmacie
Ambalare
Achiziţii publice
Pește
Şobolani (fiziologie)
Alimentaţie sănătoasă
Parametri termofizici
Securitate alimentară - Republica Moldova
Competitivitate
Dreptul consumatorului
Aprovizionare
Standardizare
Comerţ
Aditivi alimentari
Cheltuieli
Salarii
Reometrie
Producţia alimentară
Tehnologii
Unt
Gătit
Industria alimentară - Igiena şi sanitaria
Calitate
Biotehnologii industriale
Produse de cofetărie
Microelemente
Preţuri
Economie mondială
Nestle
Microbiologie alimentară
Managementul calităţii - Produse alimentare
Conservarea alimentelor
Tehnologii noi
Industria alimentară - Biotehnologii
Amidon
Analiză senzorială
Analiză calitativă
Produse alimentare - Calitate - Control
Mărfuri alimentare - Comerţ
Date statistice
Industria alimentară
Preparare
Întreprinderi de alimentație publică - Revizie
Microbiologie industrială
Controlul alimentelor de origine animală
Produse vegetale
Cost de producţie
Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți
Reglementare
Energie
Comerţ internaţional
Sistem economic
Compuşi biologic activi
Control sanitar-veterinar