Produse alimentare

Prezentare generală
Lucrări: 109 lucrari in 118 publicatii in 6 limbi
Titlurile
Еще раз о продуктах питания de: Ключникова, Мария Ивановна (Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară Mărci comerciale Alimente Păstrare Fructe - Conservare industrială Fabricarea alimentelor Alimente tradiționale Managementul calităţii Igienă Prelucrare prin încălzire Turism culinar Igiena şi sanitaria Industria alimentară - Tehnologii Apă - Calitate - Control Biotehnologii farmaceutice Sector agroalimentar Igienă alimentară Alimentaţie Conservare Întreprinderi comerciale Produse alimentare - Chimie - Investigaţii Risipă (Economie) Factori de risc pentru sănătate Tehnologii de fabricare Manuale Muncă Metode de programare şi administrare Economisirea resurselor Antioxidanţi Apă potabilă Gestionare Tehnologie alimentară Piaţa alimentară globală Igiena industrială - Produse alimentare Alimentaţie publică - Control - Calitate Economie alimentară Produse lactate Analiza microbiologică sanitară Expertiză sanitar-veterinară Organisme modificate genetic Competitivitate economică Materii prime de origine animală - Manuale Ambalaje - Design Compoziții alimentare Tehnologii de prelucrare Management Calitate şi cantitate Industria alimentară - Biochimie Managementul securității Extracte vegetale Conservare industrială Industria alimentară - Fenomene de transfer Comerţ - Republica Moldova Controlul calităţii Legume Șortul de nuci Produse agricole Gestionare eficientă Comerţ - Rep. Moldova Nitraţi Valoare nutritivă Control Culinărie Război mondial, al 2-lea (1941-1945) Controlul calităţii - Metode Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice Export - Produse agricole - Reglementare - Rep.Moldova Planificare Merceologie - Lucrări practice Industria alimentară - Manuale Alimentaţie publică Marketing Consum - Rep.Moldova Biotehnologii Produse alimentare - Ambalaj Analiză organoleptică Control sanitar Aspecte sociale Investiţii Expertiză sanitară Igiena alimentară Calitate - Control Indicaţii metodice Marea Britanie - Istorie Economie Preparare în condiţii casnice chimie Alimente - Preparare Pesticide Agricultură Coloranţi naturali Biochimie structurală Alimente - Aprecierea subiectivă Prelucrare Valoare biologică Mâncăruri Fier - Asimilare fiziologică Reologie Controlul alimentelor Producerea și conservarea alimenrelor solide Aspecte microbiologice 1939-1945 Tehnologii alimentare Securitatea agroalimentară Bioeconomică Igiena alimentaţiei Piaţa mondială Farmacie Ambalare Achiziţii publice Pește Şobolani (fiziologie) Alimentaţie sănătoasă Parametri termofizici Securitate alimentară - Republica Moldova Competitivitate Dreptul consumatorului Aprovizionare Standardizare Comerţ Aditivi alimentari Cheltuieli Salarii Reometrie Tehnologii Producţia alimentară Unt Gătit Industria alimentară - Igiena şi sanitaria Calitate Biotehnologii industriale Produse de cofetărie Microelemente Preţuri Economie mondială Nestle Microbiologie alimentară Managementul calităţii - Produse alimentare Conservarea alimentelor Tehnologii noi Industria alimentară - Biotehnologii Amidon Analiză senzorială Analiză calitativă Produse alimentare - Calitate - Control Mărfuri alimentare - Comerţ Date statistice Industria alimentară Preparare Întreprinderi de alimentație publică - Revizie Microbiologie industrială Controlul alimentelor de origine animală Produse vegetale Cost de producţie Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți Reglementare Energie Comerţ internaţional Sistem economic Compuşi biologic activi Control sanitar-veterinar
Vă rugăm să schimbaţi parola