Produse alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 111 lucrari in 120 publicatii in 6 limbi |
---|
Titlurile
Еще раз о продуктах питания
de:
Ключникова, Мария Ивановна
(Text tipărit)
Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов
de:
(Text tipărit)
Контроль содержания тяжелых металлов при оценке качества сырья и пищевых продуктов : Обзор. информ.
de:
Киприянов, Н. А.
(Text tipărit)
Кулинарная характеристика полуфабрикатов и готовых изделий
de:
Носач, Надежда
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1992 and 1993
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1994 and 1995
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October inquiry results, 2002 and 2003 : Special Supplement to the Bulletin of Labour Statistcs
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară
Mărci comerciale
Alimente
Păstrare
Fructe - Conservare industrială
Fabricarea alimentelor
Alimente tradiționale
Teze de an - Elaborare - Metode
Managementul calităţii
Igienă
Prelucrare prin încălzire
Turism culinar
Igiena şi sanitaria
Industria alimentară - Tehnologii
Apă - Calitate - Control
Biotehnologii farmaceutice
Sector agroalimentar
Igienă alimentară
Alimentaţie
Conservare
Întreprinderi comerciale
Produse alimentare - Chimie - Investigaţii
Risipă (Economie)
Factori de risc pentru sănătate
Tehnologii de fabricare
Manuale
Muncă
Metode de programare şi administrare
Economisirea resurselor
Antioxidanţi
Apă potabilă
Gestionare
Tehnologie alimentară
Piaţa alimentară globală
Igiena industrială - Produse alimentare
Alimentaţie publică - Control - Calitate
Economie alimentară
Produse lactate
Analiza microbiologică sanitară
Expertiză sanitar-veterinară
Organisme modificate genetic
Competitivitate economică
Materii prime de origine animală - Manuale
Ambalaje - Design
Compoziții alimentare
Tehnologii de prelucrare
Management
Calitate şi cantitate
Industria alimentară - Biochimie
Managementul securității
Extracte vegetale
Conservare industrială
Industria alimentară - Fenomene de transfer
Comerţ - Republica Moldova
Controlul calităţii
Legume
Șortul de nuci
Produse agricole
Gestionare eficientă
Comerţ - Rep. Moldova
Nitraţi
Valoare nutritivă
Control
Culinărie
Război mondial, al 2-lea (1941-1945)
Controlul calităţii - Metode
Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice
Export - Produse agricole - Reglementare - Rep.Moldova
Planificare
Merceologie - Lucrări practice
Industria alimentară - Manuale
Alimentaţie publică
Marketing
Consum - Rep.Moldova
Biotehnologii
Produse alimentare - Ambalaj
Analiză organoleptică
Control sanitar
Aspecte sociale
Investiţii
Expertiză sanitară
Igiena alimentară
Calitate - Control
Indicaţii metodice
Marea Britanie - Istorie
Economie
Preparare în condiţii casnice
chimie
Alimente - Preparare
Pesticide
Agricultură
Coloranţi naturali
Biochimie structurală
Alimente - Aprecierea subiectivă
Prelucrare
Procesare
Valoare biologică
Mâncăruri
Fier - Asimilare fiziologică
Reologie
Controlul alimentelor
Producerea și conservarea alimenrelor solide
Aspecte microbiologice
1939-1945
Tehnologii alimentare
Securitatea agroalimentară
Bioeconomică
Igiena alimentaţiei
Piaţa mondială
Farmacie
Ambalare
Achiziţii publice
Pește
Şobolani (fiziologie)
Alimentaţie sănătoasă
Parametri termofizici
Securitate alimentară - Republica Moldova
Competitivitate
Dreptul consumatorului
Aprovizionare
Standardizare
Comerţ
Aditivi alimentari
Cheltuieli
Salarii
Reometrie
Tehnologii
Producţia alimentară
Unt
Gătit
Industria alimentară - Igiena şi sanitaria
Calitate
Biotehnologii industriale
Produse de cofetărie
Microelemente
Preţuri
Economie mondială
Nestle
Microbiologie alimentară
Managementul calităţii - Produse alimentare
Conservarea alimentelor
Tehnologii noi
Industria alimentară - Biotehnologii
Amidon
Analiză senzorială
Analiză calitativă
Produse alimentare - Calitate - Control
Mărfuri alimentare - Comerţ
Date statistice
Industria alimentară
Preparare
Întreprinderi de alimentație publică - Revizie
Microbiologie industrială
Controlul alimentelor de origine animală
Produse vegetale
Cost de producţie
Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți
Reglementare
Energie
Comerţ internaţional
Sistem economic
Compuşi biologic activi
Control sanitar-veterinar