Alimentaţie sănătoasă
Prezentare generală
Lucrări: | 44 lucrari in 46 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav
de:
Mincu, Iulian; Boboia, Dorina
(Text tipărit)
Igiena pregătirii hrănii
de:
Vladimirov, B. D
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Salate de crudităţi : Reţetele unui medic care a trăit 116 ani
de:
Walker, Norman W.
(Text tipărit)
Salate de crudităţi : Reţetele unui medic care a trăit 116 ani
de:
Валкер, Норман В.
(Text tipărit)
Справочник лечебного питания
de:
Скулме, К.
(Text tipărit)
Mâncând grăsimi rămânem sănătoşi : Mâncând grăsimi rămânem sănătoşi : Omega w-3, w-5, w-6, w-7, w-9
de:
Puia Negulescu, George; Mencinicopschi, Gheorghe; Puia Negulescu, Şerban
(Text tipărit)
Химия и здоровье : Книга для внеклас. чтения учащихся 8-10 кл. сред. шк.
de:
Макаров, Константин Алексеевич
(Text tipărit)
Slab pentru totdeauna
de:
Vrânceanu, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
Alimentaţie raţională - Copii
Mod de viaţă sănătos - Formare
Igiena alimentaţiei - Ghiduri
Diabet zaharat - Alimentaţie
Tulburări glicemice
Pîine - Calitate
Nutriţie - Igienă
Artă culinară - Reţete
Alimentaţie dietică
Nutriţie sanogenică
Nutriţie (fiziologie)
Politica statului
Obezitate - Prevenire
Produse din soie
Ghiduri
Tehnologii de prelucrare
Alimentaţie - Igienă
Salate - Reţete
Dietoterapie
Mod de viaţă sănătos - Igienă
Aspect psihologic
Cură de slăbire
Efortul fizic
Nutriţie
Societate contemporană
Medicină preventivă
Copii
Copii şi adolescenţi
Dietoterapie - Hrană vie
Alimentaţie raţională
Cărți de bucate - Germania
Nutriția umană
Alimente crude - Gastronomie - Reţete
Igiena alimentară
Lămâi
Calitate - Control
Alimente - Preparare
Ghiduri practice
Activitate fizică
Produse alimentare
Sănătatea populaţiei - Rep. Moldova
Reţete culinare
Chimie alimentară
Tulburari alimentară
Ortorexie
Boli digestive
Igiena alimentaţiei
Igienă
Alimente vegetale - Reţete
Biochimie - Produse alimentare
Obezitate - Aspect psihologic
Aditivi alimentari
Siguranța alimentară
Calitate
Dietetică
Produse alimentare - Chimie
Reţete
Obiceiuri alimentare