Microbiologie alimentară
Prezentare generală
Lucrări: | 11 lucrari in 11 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Indicarea rapidă a Bacillus cereus-agentul toxiinfecţiilor alimentare şi în mediul ambiant : Teză de doctorat (03.00.07)
de:
Bortă, Vasile
(Text tipărit)
Microbiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele 10-11 licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli profesionale de alimentaţie publică anii II-III
de:
Ion, Doina
(Text tipărit)
Bazele nutriţionale ale alimentaţiei. Calitatea microbiologică şi siguranţa alimentelor
de:
Oprean, Letiția; Oprean, Constantin
(Text tipărit)
Canned Foods and Introduction to Their Morphology
de:
Baumgartner, J. G.
(Text tipărit)
Microbiologia şi controlul calităţii microbiologice a alimentelor
de:
Oprean, Letiția
(Text tipărit)
Probiotika - Tatsachen und Meinungen
de:
Blaut, M.; Puhan, Z.; Sieber, Robert
(Text tipărit)
Микробиология пищевых продуктов : Методические указания по проведению микробиологического анализа пищевых продуктов
de:
Нетреба, Наталья; Сандулаки, Елисавета
(Text tipărit)
Белки одноклеточных - новый источник пищи для человека
de:
Анисимова, Наталья Ивановна; Романов, Станислав Леонидович
(Text tipărit)
Analiza microbiologică a șrotului și a uleiurilor de nuci
de:
Candja, Viorica
(Text tipărit)
Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare : Monografie
de:
Baerle, Alexei
(Text tipărit)
Subiecte
Alimente - Conservare industrială
Probiotice
Factori de risc pentru sănătate
Producţie
Alimentaţie publică - Control - Calitate
Compoziții alimentare
Produse alimentare - Calitate
Control
Igiena alimentară
Microbiologie - Produse alimentare
Proteine - Microbiologie
Controlul alimentelor
Produse alimentare
Indicații metodice
Îndrumar metodic
Igiena socială
Alimente - Controlul calităţii
Securitate alimentară
Calitate
Nuci (pomicultură)
Microbiologie industrială
Compuşi biologic activi