Lapte
Prezentare generală
Lucrări: | 21 lucrari in 21 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Complexul "Varatic" de producere a laptelui in funcţiune
de:
(Text tipărit)
Industrializarea laptelui : Manual
de:
Guzun, V.
(Text tipărit)
Совершенствование первичной обработки молока
de:
Атраментов, Алексей Григорьевич
(Text tipărit)
Sisteme polimorfe lactoproteice şi influenţa lor asupra proprietăţilor tehnologice ale laptelui : Autoreferat (06.02.01)
de:
Răileanu, Valentina
(Text tipărit)
Sisteme polimorfe lactoproteice şi influenţa lor asupra proprietăţilor tehnologice ale laptelui : Teză (06.02.01)
de:
Răileanu, Valentina
(Text tipărit)
Strategii de creştere a vânzărilor în industria de prelucrare a laptelui din Republica Moldova : Autoreferat (08.00.05)
de:
Creţu, Ina
(Text tipărit)
Strategii de creştere a vânzărilor în industria de prelucrare a laptelui din Republica Moldova : Teză (08.00.05)
de:
Creţu, Ina
(Text tipărit)
Utilaj şi tehnologie în industria laptelui
de:
Azzouz, Abdelkrim
(Text tipărit)
Utilaje pentru procesarea laptelui
de:
Golubişen, Alexandru
(Text tipărit)
Влияние некоторых биологически активных веществ на фракции и аминокислотный состав белков молока : Диссертация канд. биол. наук
de:
Бушанская, Т.Я.
(Text tipărit)
Subiecte
Păstrare
Produse lactate - Tehnologie - Manuale
Păstrare și conservare
Lapte proaspăt - Prelucrare
Lapte - Biochimie
Manuale
Secreţie
Productivitate de lapte
Dezvoltare instituţională
Manuale
Produse lactate
Proteine
Polimorfism genetic
Genetica populaţiilor
Industria laptelui
Structură chimică
Producerea laptelui
Instalaţii
Biotehnologii
Prelucrarea laptelui
Control sanitar
Lapte - Control sanitar
Bovine - Productivitate de lapte
Strategia vânzărilor
Lapte - Prelucrare
Produse lactate - Păstrare
Prelucrare
Industria laptelui - Manuale
Cultură - Civilizaţie
Fructe și legume
Instalaţii frigorifice
Alimente - Istorie
Proprietăţi tehnologice
Proteine din lapte
Vânzări
Lapte - Producere - Manuale
Conservare prin frig
Tehnologii
Calitate
Prelucrare
Vitamine
Control microbiologic
Producere
Microbiologie
Utilaje
Lactoproteine
Istoria alimentaţiei