Alimente - Preparare
Prezentare generală
Lucrări: | 14 lucrari in 14 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
14 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Bon appétit! : Manuel d'apprentissage du français de la technologie alimentaire
de:
Levcenco, Veronica; Ciumac, Jorj; Lethève, Xavier
(Text tipărit)
Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
de:
Făciu, Gh.; Oţel, Taisia
(Text tipărit)
Prepararea dietetică a alimentelor
de:
Vişinescu, Roda
(Text tipărit)
Praktyczna kuchnia
de:
Dudzik, M.; Laskowska, M.; Pyszkowska, K.; Witkowska, S.
(Text tipărit)
Produse tradiţionale locale din Moldova
de:
(Text tipărit)
Le français de l'alimentation : Guide gastronomique français-roumain : Vasile Mitru, Raisa Botnaru
de:
Mitru, Vasile; Botnaru, Raisa
(Text tipărit)
Gesunde Küche : Anleitung zu einer gesundheitsfördernden Ernährung
de:
Krauß, Herbert
(Text tipărit)
Das Fachbuch der Küche
de:
Schielicke, R.
(Text tipărit)
Wir backen selbst : Mehr als 250 Rezepte, reich bebildert und in der Versuchsküche unseres Verlages erprobt
de:
(Text tipărit)
О продуктах и культуре потребления
de:
Каневский, Евгений Маркович; Краснянский, Эдуард Владимирович; Лысов, Михаил Михайлович; Новоженов, Юрий Михайлович
(Text tipărit)
Subiecte
Ştiinţe menajere
Igienă
Dietă - Culinărie
Recete culinare
Sfaturi practice
Limba franceză - Manuale - Industria alimentară
Tehnologii de prelucrare
Alimentaţie - Igienă
Gastronomie
Limba franceză
Desert - Reţete
Industria alimentară - Manuale
Bucate tradiționale
Cărți de bucate - Germania
Preparare în condiţii casnice
Artă culinară
Produse alimentare
Reţete culinare
Alimentaţie sănătoasă
Alimente - Conservare prin frig
Produse alimentare - Tehnologii
Dietetică
Conservarea alimentelor
Culinărie - Rețete
Bucate - Reţete
Limba franceză - Texte programate
Bucate naţionale
Mîncăruri naţionale - Polonia
Reţete