Restaurante - Manuale
Prezentare generală
Lucrări: | 4 lucrari in 4 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
4 records Page 1 of 1
- 1
Tehnica servirii consumatorilor : Manual pentru cl. 9-12, licee econom., administrative şi de servicii şi scoli profesionale, profilul alimentaţie publică
de:
Dobrescu, E.; Bălănescu, C.; Morjan, G.
(Text tipărit)
Tehnica servirii consumatorilor : Manual pentru cl. 11-12, licee econom., administrative şi de servicii, anii 1, 2, 3 şcoli profesionale, şi profilul alimentaţie publică
de:
Dobrescu, Emilian; Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Tehnica servirii consumatorilor : Manual cl. 11-12 licee economice, admin. şi de servicii, an.1,2,3 şc. prof.
de:
Dobrescu, Emilian; Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Le Français de l'hôtellerie et de la restauration
de:
Renner, H.; Renner, U.; Tempesta, G.
(Text tipărit)