Alimentaţie tradiţională
Prezentare generală
Lucrări: | 9 lucrari in 9 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
9 records Page 1 of 1
- 1
Food and Cultural Studies
de:
Ashley, Bob
(Text tipărit)
Alimentaţia tradiţională ca metodă de profilaxie şi tratament
de:
Grădinaru, Natalia
(Text tipărit)
Alimentația tradițională din Bihor între secolul al XVIII-lea și începutul secolului al XX-lea
de:
Horvath, Sabina
(Text tipărit)
Alimentația tradițională din Bihor între secolul al XVIII-lea și începutul secolului al XX-lea
de:
Horvath, Sabina
(Text tipărit)
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
de:
Babcenco, Coralia; Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale
de:
Gutium, Olga; Cazac, Viorica
(Text tipărit)
Practici de nutriție și sănătate publică: perspective pentru о cercetare interdisciplinară
de:
Ivanova, Nina; Nicoglo, Diana
(Text tipărit)
Patrimoniul etnologic
de:
Grădinaru, Natalia
(Text tipărit)
Cultura materială a ucrainenilor
de:
Cojuhari, Victor ; Cojuhari, Ecaterina
(Text tipărit)
Subiecte
Cultura materială a ucrainenilor
Bucătărie tradițională - Chisălița
Îndeletniciri tradiționale
Cultura materială
Alimentaţie publică - Economie
Costume tradiționale românești
sec. 18-20
Nutriţie (fiziologie)
Sănătate publică
Alimente preferate (Sociologie)
Alimentaţie publică - Istorie - România
Alimentaţie - Studii sociologice
Vestimentație
Locuinţe tradiţionale
Aspect antropologic
Preparate culinare din urzici
Meşteşuguri populare
Muzee