Tehnologii alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 10 lucrari in 10 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
10 records Page 1 of 1
- 1
Ştiinţe şi tehnologii alimentare : Revista cercetării ştiinţifice din industria alimentară şi nutriţia umană. 1993: Vol.1, Nr.2
de:
(Text tipărit)
Технология приготовления диетических блюд : Учеб. пособие для уч-ся техникумов
de:
Бренц , Милита Яновна; Бурлимова, Валентина Васильевна
(Text tipărit)
Tehnologii alimentare : (Curs universitar)
de:
Calmâș, Valentina
(Text tipărit)
Compuși biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcționale : Monografie
de:
Ghendov-Moşanu, Aliona
(Text tipărit)
Повышение биологической активности хлебопекарных дрожжей : Обзорная информация
de:
Пащенко, Л. П.; Шишацкий, Ю. И.
(Text tipărit)
Оборудование зерноперерабатывающих предприятий : Учеб. для сред. спец. учеб. заведений
de:
Галицкий, Рафаил Рувинович
(Text tipărit)
Technologie culinaire
de:
Ciumac, Jorj; Chirsanova, Aurica; Reşitca, Vladislav
(Text tipărit)
Realizări științifice în horticultură, oenologie și tehnologii alimentare
de:
Arhip, Vlad
(Text tipărit)
Uscarea perelor în atmosferă modificată de CO2 : Rezumatul tezei de doctor în științe inginerești (253.05)
de:
Melenciuc, Mihail
(Text tipărit)
Uscarea perelor în atmosferă modificată de CO2 : Teză de doctor în științe inginerești (253.05)
de:
Melenciuc, Mihail
(Text tipărit)
Subiecte
Fabricarea alimentelor
Fructe - Prelucrare
Întreprinderi de prelucrare a cerealelor - Utilaj
Manuale
Antioxidanţi
Drojdie de brutărie
Pere (Pyrus communis)
Horticultură
Gastronomie
Uscarea perelor
Cultivare
Biotehnologii
Coloranţi naturali
Drojdie - Cultivare - Biotehnologii
Produse alimentare
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Artă culinară - Manuale
Fabrici de panificaţie
Aditivi alimentari
Tehnologii agroalimentare
Prelucrarea cerealelor
Dietetică
Prepararea alimentelor și măncărurilor
Industria alimentară - Biotehnologii
Compuşi biologic activi
Uscare - Tehnologii