Produse alimentare - Analiză senzorială

Prezentare generală
Lucrări: 8 lucrari in 8 publicatii in 1 limbi
Titlurile
Analiză senzorială : Aplicaţii practice de: Perţa-Crişan, Simona; Dicu, Anca Mihaela (Text tipărit)
Calitatea şi analiza senzorială a alimentelor de: Dicu, Anca Mihaela; Perţa-Crişan, Simona (Text tipărit)
Analiza senzorială a alimentelor şi produselor alimentare de: Necula, Valentin; Babii, Mihaela (Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare : Complex metodic de instruire de: Dodon, Adelina; Bantea-Zagareanu, Valentina (Text tipărit)
Analiză senzorială de: Babii, Mihaela; Marina, Aneta; Mihaiu, Marian; Necula, Valentin (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola