Alimente
Prezentare generală
Lucrări: | 34 lucrari in 34 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Конина в лечебном питании
de:
Кадырова, Раиса Хафизовна; Шакиева, Роза Акшокиевна
(Text tipărit)
Консервируем сами
de:
Лойко, Ромуальд Эдуардович
(Text tipărit)
Консервы домашнего приготовления
de:
Петренко, Павел Иванович
(Text tipărit)
Консервы в домашнем питании
de:
Карпухина, Тамара Петровна; Кузнецова, Нина Александровна
(Text tipărit)
Алиментарная токсикология с основами ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства : Учебное пособие для студентов вузов по спец. "Ветеринария"
de:
(Text tipărit)
Secretele bucătăriei
de:
(Text tipărit)
Biblia alimentară : Descrierea alimentartă a tuturor aditivilor alimentari din Uniunea Europeană
de:
Mencinicopschi, Gheorghe
(Text tipărit)
Uleiul de măsline : un aliment esențial pentru sănătatea ta
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Tehnologie culinară : manual pentru clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și SAM
de:
Onete, Olga; Paraschiv, Elisabeta; Pîrjol, Gabriela
(Text tipărit)
Manual pentru calificarea bucătar în unități de administrație : anul de completare, domeniul turism și alimentație, nivel 2
de:
Dincă, Cristian; Brătășan , Simona; Moraru, Viorica
(Text tipărit)
Subiecte
Fabricarea alimentelor
Igienă alimentară
Conservarea casnică a alimentelor
Alimentaţie
Conservare
Tehnologii de fabricare
Manuale
Fructe
Lipide
Expertiză sanitar-veterinară
Compoziții alimentare
Ghiduri
Produse alimentare - Calitate
Proteine
Dietoterapie
Controlul calităţii
Componenţă chimică
Nutriţie
Valoare nutritivă
Igiena şi siguranța
Produse alimentare - Manuale
Alimentaţie publică
Instalaţii
Analiză organoleptică
Biotehnologii
Control sanitar
Calitate - Control
Aspecte ecologice
Agricultură ecologică - Promovare
Tehnologie
Perspective
Importanță
Rețete
Produse alimentare
Controlul alimentelor
Economie casnică
Producerea și conservarea alimenrelor solide
Produse alimentare artificiale
Carne de cal
Parametri termofizici
Conservare casnică
Piure de fructe și legume
Securitate alimentară
Producere
Amidon
Analiză senzorială
Enciclopedie
Analiză calitativă
Controlul alimentelor de origine animală
Reţete
Instalaţii de condiţionare
Populaţie
Produse alimentare - Conservare
Control sanitar-veterinar
Produse alimentare - Analiză senzorială