Tehnologii industriale
Prezentare generală
Lucrări: | 34 lucrari in 35 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
Optimizarea creşterii şi structurării coroanei în pepinieră a pomilor de măr altoiţi pe M 9 = Teză de dr. în agrc. (06.01.07)
de:
Gudumac, Eugeniu
(Text tipărit)
Optimizarea creşterii şi structurării coroanei în pepinieră a pomilor de măr altoiţi pe M 9 = Autoreferat (06.01.07)
de:
Gudumac, Eugeniu
(Text tipărit)
Sfecla de zahăr
de:
Stănescu, Zenovie; Rizescu, George
(Text tipărit)
Sfecla de zahăr : (Indice de recomandare a literaturii)
de:
(Text tipărit)
Sfecla de zahăr
de:
(Text tipărit)
Технологические аспекты промышленного птицеводства : Сборник
de:
(Text tipărit)
Технологии как главный фактор современного производства
de:
Казакова, Татьяна Павловна
(Text tipărit)
Metode de utilizare a transferului de tehnologie pe piața Republicii Moldova
de:
Patirnicni, Liuba
(Text tipărit)
Опыт совершенствования конструкций и режимов работы солодосушилок : Обзор. информ.
de:
Гавриленко, А. М.
(Text tipărit)
Промышленная технология производства семян на Западном Урале
de:
Захарченко, И.; Духонин, В.; Муромцева, И.
(Text tipărit)
Subiecte
Creşterea păsărilor
Tehnică agricolă
Seminţe - Producere
Avicultură
Industria berei
Analiză sistemică
Conserve din fructe - Tehnologie
Agricultură - Aprovizionare tehnico-materială
Cvas - Producere
Băuturi nealcoolice
Maşini de recoltat cereale
Tăierea pomilor
Proiectare
Cercetări biochimice
Drojdie
Tehnică
Pomi de măr
Cultivare
Avicultură - Tehnologii industriale
Fermentaţie
Sfeclă de zahăr - Cultivare
Analiză funcţională
Apă - Tratare
Inginerie industrială - Manuale
Băuturi nealcoolice - Materie primă
Societate Informaţională
Intensificarea producerii
Fermentaţie industrială
Deşeuri - Utilizare
Animale de fermă - Creştere
Maşini agricole
Tratarea apei
Băuturi nealcoolice - Tehnologii industriale
Societate informaţională
Lucrări agricole
Sfeclă de zahăr
Tehnologii
Industria berei
Automatizare
Procedee tehnologice
Producere
Prelucrarea grînelor
Bibliografii
Plantaţii de măr
Sfecla de zahăr