Siguranța produselor alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 4 lucrari in 4 publicatii in 1 limbi |
---|
Titlurile
4 records Page 1 of 1
- 1
Ghid privind implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP în unităţile de producere a produselor din carne
de:
Macari, Vasile; Porcescu, Grigorie; Savu, Camelia; Voinițchi, Eugeniu
(Text tipărit)
Suport metodologic în siguranța alimentelor
de:
Leonte, Afanasie
(Text tipărit)
Ghidul de investigare și răspuns la izbucniri cauzate de consumul produselor alimentare și apă nesigure : Ghid practic
de:
Caterinciuc, Natalia; Furtună, Nicolae; Gheorghiţa, Stela
(Text tipărit)
Rolul ANSA în promovarea și implementarea politicii europene privind siguranța alimentară
de:
Tolmaci, Galina
(Text tipărit)