Alimentaţie publică
Prezentare generală
Lucrări: | 77 lucrari in 82 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
OUATU, CORNELIU
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii în întreprinderile de alimentaţie publică : Manual pentru şcolile profesionale comerciale : (Anul 3)
de:
Boldeanu, Iuliu; Georgescu, Nicu
(Text tipărit)
Posobie po nemeckomu âzyku dlâ piŝevyh i torgovyh tehnikumov
de:
Žebit, Lûdmila Ivanovna
(Text tipărit)
Профессия - повар
de:
Новоженов, Юрий Михайлович
(Text tipărit)
Совершенствование производства и обслуживания в общественном питании в новых условиях хозяйствования : Сб.науч.тр.
de:
(Text tipărit)
Внедрение индустриальных комплексов с использованием функциональных емкостей и контейнеров в общественном питании 85 городов страны : Обзор. информ.
de:
(Text tipărit)
Compendiu tehno-gastronomic de artă culinară
de:
Datcu, Francisc; Goia, Aurel; Neguţ, Gheorghe; Vanghelii, Arcadie
(Text tipărit)
Alimentarea populaţiei- problemă primordială
de:
Zabulica, Valeriu
(Text tipărit)
Încercarea de sine ca o condiţie a siguranţei şi reuşitei
de:
MUNTEANU, NELLY
(Text tipărit)
Primul restaurant McDonalds la ChişinĂu
de:
BOGDĂNAŞ, SILVIA
(Text tipărit)
Subiecte
Clădiri civile (arhitectura)
Alimentaţie publică în învăţământ
Fast Food
Industria alimentară - Utilaj
Limba germană - Manuale
Alimente
Igienă
Satisfacție profesională
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Gestiune
Inovaţii tehnologice
Economisire
Prelucrare sanitară
Produsele culinare
Restaurante
Întreprinderi comerciale
Alimentaţie
Manuale
Materii prime
Planificarea vânzărilor
Alimentaţie publică - Organizare
Revizie și control
Manuale
Organizare
Limba engleză - Manuale
Proiecte economice
Management
Dicţionare multilingve
Comportament alimentar - sec. 20
Gastronomie
Întreprinderi - Competitivitate
Curățare și dezinfectare
Activitate economică
Analiză economică
Revizie
Control
Concurenţă
Culinărie
Profesii - Alegere
Design - Inovaţii tehnologice
Alimentație publică
Planificare
Marketing
Întreprinderi - Organizare
Produse făinoase
Tehnologii - Dezvoltare
Turism
Economie
Servicii - Prestare
Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică
Ghiduri practice
Comerț - Țările socialiste
Comerţ - Dezvoltare
Terminologie de specialitate
Tehnologie
Alimente - Aprecierea subiectivă
Igiena muncii
Evidenţă contabilă comercială - Manuale
Artă culinară
Produse alimentare
Contabilitate
Administrare
Rețete
Economie casnică
Alimentaţie publică, întreprinderi
Unităţi de alimentaţie publică
Reclamă
Deservirea consumatorilor
Întreprinderi
Dezvoltare
Comerţ
Tehnologii
Cultură
Calitatea produselor alimentare
Alimentaţie publică - Tehnologii
McDonald's (restaurant)
Calitate
Contabilitate - Comerţ
Automatizare
Întreprinderi mici şi mijlocii
Audit
Tehnologii noi
Produse de panificaţie
Comerţ - Administrare
Bibliografii
Piaţă - Analiză
Alimentaţie publică - Echipamente
Industria alimentară
Remunerarea muncii
Antrepriză de arendă
Aspecte psihosociale