Produse alimentare - Calitate - Control
Prezentare generală
Lucrări: | 27 lucrari in 27 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Calitatea produselor alimentare : Metode de laborator
de:
Băbăiţă, Carmen
(Text tipărit)
Particularităţi ale managementului calităţii pruduselor alimentare în activităţile de producţie şi comercializare : Teză (08.00.05)
de:
Dumitru, Costea
(Text tipărit)
Particularităţi ale managementului calităţii pruduselor alimentare în activităţile de producţie şi comercealizare : Autoreferat (08.00.05)
de:
Costea, Dumitru
(Text tipărit)
Agro-alimentaire : une économie de la qualité
de:
(Text tipărit)
Controlul analitic al produselor alimentare : Îndrumar metodic
de:
Sandulachi, Luiza; Rîcu, Tatiana
(Text tipărit)
Managementul calităţii produselor agro-alimentare
de:
Mărculescu, Angela
(Text tipărit)
Проблемы улучшения ассортимента, качества и сохраняемости пищевых продуктов : Сб. науч. тр. (Межвуз.)
de:
(Text tipărit)
Analiză senzorială : Aplicaţii practice
de:
Perţa-Crişan, Simona; Dicu, Anca Mihaela
(Text tipărit)
Calitatea şi analiza senzorială a alimentelor
de:
Dicu, Anca Mihaela; Perţa-Crişan, Simona
(Text tipărit)
Subiecte
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Manuale
Economia produselor alimentare
Produse lactate
Produse agroalimentare - Managementul calităţii
Administraţie publică
Produse de origine vegetală
Instrumente de control-măsură
Produse alimentare - Control sanitar
Merceologie - Lucrări practice
Control sanitar
Calitate - Control
Produse alimentare - Păstrare
Produse alimentare
Carne - Controlul calităţii
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Culinărie - Manuale
Teste
Îndrumar metodic
Calitatea produselor alimentare
Metode de cercetare
Alimente - Controlul calităţii
Securitate alimentară
Automatizare
Produse alimentare - Tehnologii
Alimentaţie - Problemă globală
Industria alimentară - Biotehnologii
Produse de panificaţie
Analiză senzorială
Industria alimentară
Administraţie publică
Industria alimentară - Controlul producţiei
Produse alimentare - Analiză senzorială